WhatsApp us!
Add +31 683357827 to your contact list to whatsapp us.
x

  Vogel-Anerkennung-tour

  Onder leiding van één van onze gidsen bezoekt u lopend een aantal vogelrijke gebieden op de noordkop van Texel. De excursies zijn geschikt voor jong en oud en zijn vooral gericht op het leren herkennen van vogels. U zult leren hoe de verschillende vogelsoorten op uiterlijk en aan het geluid te herkennen zijn. De excursies zijn wandelexcursies. Soms doet de gids even een beroep op u om met een paar auto’s naar een andere locatie te rijden, om daar de wandelexcursie te starten. 

  De route die door de gids gekozen wordt gaat veelal in overleg met de deelnemers en is afhankelijk van het weer en het getijde buitendijks. Het leuke van vogels kijken is, geen excursie is hetzelfde. Al gaat u meerdere keren mee over de zelfde route, u ziet altijd weer andere vogelsoorten.

  Opmerkingen:

  - Beschikt u over een verrekijker? Dan is het handig deze mee te nemen. Anders krijgt u er één in bruikleen.
  - Prijs is inclusief koffie of thee na afloop. Samen met de gids kunt u in alle rust de waargenomen soorten noteren op de soortenlijst van Texel.
  - De excursie is geschikt voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.
  - De excursie gaat onder vrijwel alle omstandigheden (bij een minimum van 4 personen) door. Mocht dit niet zo zijn dan wordt u uiterlijk de avond voorafgaand aan de excursie gebeld.
  - Honden zijn tijdens de excursie niet toegestaan.
  - Afhankelijk van het excursie gebied, is deze excursie prima geschikt voor minder validen. Mocht u twijfelen, neem dan gerust contact op.

  Duur excursie ongeveer 2 uur.

  Vogel-Anerkennung-tour

  Wählen Sie ein Datum im nachstehenden Kalender, um die verfügbaren Tickets zu bestellen.

  Verfügbarkeit und Preise

  Texel-Fan? Melden Sie sich jetzt für unseren Newsletter an, um als Erster aktuelle Nachrichten und Angebote vom VVV Texel zu bekommen

  Unsere Gäste bewerten die Unterkünfte von VVV Texel 8.3 (aus 42242 Bewertungen)