WhatsApp us!
Add +31 683357827 to your contact list to whatsapp us.
x

  Vogel-Tour für Kinder

  Speciaal voor kinderen van circa 7 t/m circa 13 jaar organiseert het Vogelinformatiecentrum geregeld vogelexcursies voor kinderen. Met een ervaren gids gaan de kinderen mee naar de Waddenkust net buiten De Cocksdorp. Daar zullen ze kennis maken met de vogels van het Wad. Iedere excursie zullen hier andere vogelsoorten te zien zijn. Zo zie je daar tijdens hoog water andere vogelsoorten dan tijdens laag water. De kinderen zullen niet alleen naar vogels kijken, ook zal er aandacht zijn voor veren, schelpen, aangespoelde vissen enz. Ze zullen ontdekken dat het in de natuur altijd erg mooi is.

  De maximale omvang van de groep is 10 kinderen, hierdoor blijft het voor de gids overzichtelijk. Als de kinderen een verrekijker hebben is het aan te raden die mee te nemen, hebben ze er geen een dan heeft het Vogelinformatiecentrum een aantal kinderverrekijkers te leen. Verder is het aan te raden om de kinderen warm te kleden, in de wind is het vaak frisser dan gedacht, ook kleding die iets smerig mag worden is aan te raden.

  De kosten voor deze excursie bedragen 7,00 euro per kind. Indien gewenst (als u uw kind liever niet alleen laat gaan) mogen ouders mee. (kosten voor ouders: 12.50 pp)

  Duur excursie ongeveer 1,5 uur

  Vogel-Tour für Kinder

  Wählen Sie ein Datum im nachstehenden Kalender, um die verfügbaren Tickets zu bestellen.

  Verfügbarkeit und Preise

  Texel-Fan? Melden Sie sich jetzt für unseren Newsletter an, um als Erster aktuelle Nachrichten und Angebote vom VVV Texel zu bekommen

  Unsere Gäste bewerten die Unterkünfte von VVV Texel 8.3 (aus 42242 Bewertungen)