WhatsApp ons!
Voeg 31683357827 toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen.

Ik kan niet (meer) inloggen in MijnTexel account. Wat nu?

Op de beginpagina van MijnTexel kunt u klikken op ‘Wachtwoord vergeten?’. U wordt nu gevraagd om het e-mailadres op te geven waarmee u zich geregistreerd heeft of waarmee u geboekt heeft. We sturen u op dat e-mailadres een bevestigingslink. Na het klikken op die link kunt u een nieuw wachtwoord invullen. Vanaf dat moment geldt uw nieuwe wachtwoord.

Texelfan? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel

Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 (uit 37978 beoordelingen)