WhatsApp ons!
Voeg 31683357827 toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen.

Privacy Statement

Privacy Statement

Wanneer u bij Stichting VVV Texel Promotie een vakantie boekt, een ticket bestelt, een aankoop doet in onze webshop of op onze website een formulier invult, wilt u zeker weten dat u dit veilig doet. Dat niemand kan meekijken of er met uw gegevens vandoor gaat. U heeft groot gelijk. We doen er daarom alles aan om uw privé gegevens ook echt privé te houden. In dit privacy statement geven wij informatie hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en hoe wij voldoen aan de AVG. 

Toepasselijkheid

Dit privacy statement is van toepassing op alle diensten die VVV Texel verricht ten behoeve van bezoekers van onze website www.texel.net en gasten die via VVV Texel een accommodatie boeken op het eiland Texel. 

VVV Texel

Stichting VVV Texel Promotie
Emmalaan 66
1791 AV Den Burg
E-mail: info@texel.net
WhatsApp: +31 (0) 6 - 83357827
Tel: +31 (0) 222 - 31 47 41
KvK: Alkmaar nr. 37052439 

Waarom verwerken wij uw gegevens

Wij verwerken uw gegevens om uw boeking mogelijk te maken of om u de door u gevraagde informatie of producten toe te zenden. 

Wij verwerken uw gegevens op grond van de bemiddelingsovereenkomst die u met VVV Texel bent aangegaan en in het geval van bezoek aan onze website www.texel.net op grond van uw toestemming door het accepteren van de cookieverklaring. 

Welke gegevens verwerken wij

Om uw reservering of bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we gegevens van u nodig. In de bijlage bij dit privacy statement kunt u lezen welke gegevens wij precies van u verzamelen en verwerken. 

Gegevens die wij delen met anderen

VVV Texel bemiddelt voor u bij het reserveren van een accommodatie bij uw gastheer op Texel. Uw gastheer verstrekken wij de gegevens die nodig zijn om de boeking tot stand te brengen. Met deze gegevens kan uw gastheer u informeren over de details van uw boeking en hij kan u zo een warm welkom op Texel geven. Uw gastheer zal u wellicht ook in de toekomst op de hoogte willen houden van  van aanbiedingen door middel van een nieuwsbrief. Uw gastheer zal net als wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan. 

Vertrouwelijkheid

Alle medewerkers van VVV Texel die toegang hebben tot uw gegevens zijn gebonden aan een strikte geheimhoudingsplicht van alle persoonsgegevens waarvan hij of zij op grond van die toegang kennisneemt. 

Beveiliging

Onze systemen en programma’s zijn beveiligd op de wijze die de wet- en regelgeving vereist. 

De website van VVV Texel werkt volgens het HyperText Transfer Protocol Secure. Afgekort HTTPS.  Gegevens die u op onze website invoert, worden versleuteld, zodat buitenstaanders nooit kunnen zien welke gegevens verstuurd worden.  U herkent dit protocol aan het groene slotje in de URL balk van uw browser.  

Uw gegevens worden nadat u ze aan ons stuurt, opgeslagen in een beveiligde database. Deze database staat in een zwaar beveiligd, Nederlands datacenter.  

We zullen uw gegevens nooit aan derden geven voor commerciële doeleinden. 

Uw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen            

Wil u zien welke persoonsgegevens  we van u kennen? Of wilt u uw gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. U kunt dit zelf doen via uw 'Mijn Texel-account'. Of u laat het ons weten per post, WhatsApp of e-mail. 

Hoe lang bewaren wij uw gegevens

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of vervolgens worden verwerkt. 

Vragen?

Heeft uw vragen of opmerkingen over ons privacy beleid? U kunt altijd contact met ons opnemen, ook bij eventuele klachten. U kunt u ook klachten over niet naleving van de bepalingen van dit privacy statement kenbaar maken aan de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Lees regelmatig dit privacy statement, we kunnen deze van tijd tot tijd wijzigen. 

Vragen of opmerkingen?

E-mail: secretariaat@texel.net

WhatsApp: +31 (0) 6 - 83357827

Tel: +31 (0) 222 – 36 25 36 

Bijlage overzicht verwerking van persoonsgegevens 

VVV Texel kan de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

 Geslacht en achternaam

We willen u, als we met u communiceren, graag aanspreken als Beste mevrouw of meneer Jansen. Dat vinden we beleefd. 

Adres en woonplaats

Uw adresgegevens zijn nodig om u na een boeking zo nodig ook per post reisdocumenten te kunnen sturen. 

Als u een webshop artikel bestelt, willen we die graag supersnel op het juiste adres en met de juiste tenaamstelling bezorgen. 

Telefoonnummer

Als dat nodig is, nemen we graag snel contact met u op over uw vakantie.  We bellen nog even als er iets onduidelijk is of we beantwoorden eventuele vragen van uw kant razendsnel door u te bellen.

Whatsapp gebruiken we alleen nadat u via Whatsapp contact met ons hebt opgenomen. 

Reisgezelschap

Als u bij ons een vakantie boekt, willen we graag weten met hoeveel volwassenen, kinderen,  baby’s en huisdieren u komt. Op die manier kan de gastheer uw komst optimaal voorbereiden. 

Betaalgegevens

Om uw vakantie, ticket of order te kunnen betalen maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Indien u met Mastercard, Visa of Bancontact/MisterCash betaalt ontvangen wij geen informatie over uw Credit Card gegevens.

Indien u met PayPal betaalt ontvangen wij naast uw adres ook het emailadres van de PayPalrekening.

Wanneer u met online bankieren of via een overboeking betaalt, zien wij uw IBAN op ons bankafschrift. 

IP-adres

Wij kijken naar uw IP – adres overeenkomstig ons cookiebeleid. 

E-mailadres

Uw reservering of bestelling wordt door ons via e-mail aan u bevestigd.  We mailen u op de momenten dat we van u een (aan)betaling verwachten en we bevestigen de volledige betaling ook per e-mail.  Kort voor u op Texel aankomt  krijgt u van ons een e-mail met de laatste tips voor uw vakantie en na afloop vragen we u via e-mail om uw ervaringen tijdens uw vakantie op Texel met ons te delen. Na uw verblijf vragen wij u in een e-mail om een beoordeling van uw verblijf.

 Als u daar toestemming voor geeft sturen we u ook regelmatig de leukste nieuwsbrief van het Waddengebied, boordevol tips, verhalen en aanbiedingen over Texel.  Uitschrijven van deze nieuwsbrief is overigens zo gepiept. Via de klantenservice,  bij iedere nieuwsbrief of in uw Mijn Texel-account. 

Klantenservice

U kunt met ons bellen, mailen, twitteren, facebooken en appen. Om onze service continu te verbeteren, analyseren we contactmomenten. Daar leren we veel van. 

Mijn Texel Account       

Als u bij ons een bestelling doet of een reservering maakt, krijgt u automatisch een Mijn Texel -account. Hierin staan uw persoonlijke gegevens zoals naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en inloggegevens. We bewaren in uw account ook de gegevens van eerdere vakanties en bestellingen. 

Reviews             

U kunt andere vakantiegangers helpen met uw review. Door uw ervaringen te delen, geeft u anderen een nóg beter beeld van een accommodatie. We houden bij welke reviews u schrijft en uw reviews staan ook in uw 'Mijn Texel-account'.  We tonen uw woonplaats en verblijfsmaand en jaar bij uw beoordeling op de site. We gebruiken ook uw nationaliteit en soort reisgezelschap om reviews te filteren. 

Advies op maat               

We maken u graag enthousiast voor een bezoek aan Texel. Daarom leren we u graag goed kennen. Als u onze site bezoekt, ons liket op Facebook, of iets bij ons bestelt, onthouden we wat u nodig hebt. Wij doen het zoekwerk en helpen u met mooie aanbiedingen, bijvoorbeeld per mail. We gebruiken uw gegevens ook om onze sites te verbeteren. En om nuttige advertenties te laten zien op bijvoorbeeld Facebook en Twitter. 

Bijzondere persoonsgegevens

Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens.

                                                                              versie: 22 mei 2018

Texelfan? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel

Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 (uit 37978 beoordelingen)