Informationen und Tipps für einen sicheren und verantwortungsvollen Aufenthalt

Brasserie Quinty’s

Brasserie Quinty’s

Anschrift

Dorpsstraat 147
1796 CB DE KOOG
Telefon: +31222317472

Website
http://www.quintys.nl/

E-Mail
post@quintys.nl

Beschreibung

Kom binnen en geniet! Dat is wat ze bij brasserie Quinty’s in badplaats De Koog aan alle gasten uitdragen. Bij Quinty’s lopen mensen daarom graag binnen. Altijd een warm welkom! Of het nu voor een heerlijk glas wijn met een kaasplankje in de middag is, of een driegangendiner in de avond. Ze hebben een grote keuze aan à-la-cartegerechten en hanteren één menu gedurende de gehele dag. Fijn is de ruime opzet van de brasserie waardoor ze altijd wel een plekje voor je kunnen vrijmaken.

TEXELSE PRODUCTEN
Als je het menu van de brasserie proeft, dan valt op dat het eiland Texel centraal staat. Uiteraard staat het bekende Texelse lamsvlees op de kaart, maar bij veel van de gerechten (of drankjes) is gebruik gemaakt van producten uit de lokale natuur: dat geeft zo’n prachtige smaken. Zelfs op de frieten is duindoornbes te vinden. Dit is Texels op z’n lekkerst.

TERRAS
Naast het welbekende terras aan de voorkant van Brasserie Quinty’s met het beste uitzicht op winkelend publiek in De Koog, is er ook een prachtig terras te vinden aan de achterzijde. Een verstopte parel waar het heerlijk vertoeven is. Geen goed weer? Gelukkig! Quinty’s heeft namelijk een prachtig interieur met zoveel knusse hoekjes, dat het bijna fijn is als de zon niet schijnt. Entrée en proef Texel!

Texel-Fan? Melden Sie sich jetzt für unseren Newsletter an, um als Erster aktuelle Nachrichten und Angebote vom VVV Texel zu bekommen

Unsere Gäste bewerten die Unterkünfte von VVV Texel 8.3 (aus 51159 Bewertungen)