Informationen und Tipps für einen sicheren und verantwortungsvollen Aufenthalt

Culinair Eiland Projecten

Culinair Eiland Projecten

Anschrift

Bomendiek 6
1793AA De Waal
Telefon: 0222310982
Handy: +31625081083

Website
http://www.annettevanruitenburg.nl

E-Mail
annette@waaldam.nl

Beschreibung

Culinair Eiland Projecten is een eenmanszaak van Annette van Ruitenburg.

Annette is schrijver van diverse boeken zoals o.a. De Smaak van Texel. Verder actief in de organisatie van diners als Pop-up TXL en Eat en Read TXL op bijzondere locaties, zoals boekwinkels, theater, schapenboet enz. Ik schrijf over eten in relatie tot natuur, cultuur en werk samen met lokale producenten. schrijfopdracahten voor boeken, artikelen en receptencolumns bijvoorbeeld VVV Texel. 

De boeken zijn gemaakt in samenwerking met Ruth de Ruwe Producties en worden via haar of bij Fontaine Uitgevers uitgegeven. Diverse boeken zijn onderscheiden met duurzaamheidsprijs en Liever Lokaal ontving onderscheiding van beste kookboek van de lage landen in 2015.

De boeken gaan over Texel, De Wadden, Zagori- Griekenland en Zeeland. Daarnaast hebben wij een  kindergezondheidsboek geschreven,kinder-kook-verhalenboek, zilte- onvergetelijke groenten boeken en koken uit de natuur.

Ontwikkelaar van toeristische activiteiten op het terrein van natuur, cultuur en culinair. In samenwerking met o.a. het Nationaal Park de Duinen van Texel.

Importeur van bijzonder wijnen van Le Clos des Suds- Languedoc, verantwoorde, goed smakende wijnen.

Mede ontwikkelaar van Hot Duo gemaakt door de Texelse wolonderneming op duurzame wijze gefabriceerd en gemaakt van natuurlijke materialen.Gevuld met 100% wasbare zuivere scheerwol van het Texelse schaap een katoenen tijk en degelijk naaiwerk.

Eigenaar van webshop waarin boeken en de Hot Duo verkocht wordt [L]www.annettevanruitenburg.nl[/L]

Betrokken bij Vereniging Schapeneiland Texel voor het behoud van Texels schaap in het landschap.

Gecertificeerd door Waddengoud voor educatie | publicatie | receptuur | workshops.

Texel-Fan? Melden Sie sich jetzt für unseren Newsletter an, um als Erster aktuelle Nachrichten und Angebote vom VVV Texel zu bekommen

Unsere Gäste bewerten die Unterkünfte von VVV Texel 8.3 (aus 51159 Bewertungen)